Välkommen till Brunnsparken 

 

 

Våra barn- och familjeförställningar i Wadköping är mycket välbesökta.

Här presenterar vi 2017 års tisdagsträffar.

Varje tisdag, kl 14:00, hela sommaren.

 

 

Entré: 50:- för alla över 2 år.

Endast kontantbetalning eller swish.

 

Förköpsbiljetter finns på www.tickster.se

 

 


20 JUNI

ALLGOTT OCH VILLGOTT

En scenshow med sånglekar, trolleri och clowneri i en salig blandning.

Styltakrobatik, golfspel, hushållssysslor- inget är främmande för dessa vithåriga, yviga musikclowner. En föreställning som roar både vuxna barn – som de gjort i många år.


 

27 JUNI

FYRAN

Det är sommar. Fyran känner sig utanför och ensam. Ja, hon är ju inte helt ensam förstås, hon har ju mamma, pappa och storasyster men hon känner sig ensam ändå. Hon har ingen att leka med.

När höster koimmer skall Fyran börja i förskoleklass. Hon tänker på allt det nya som väntar och alla tankar ger henne fjärilar i magen, det liksom pirrar och bubblar.
Det känns både läskigt och kul på samma gång och tänk om det finns någon där som vill vara min kompis, tänker Fyran.

I denna musikaliska föreställning får vi följa Fyran i en period fylld av känslor. Längtan att få börja skolan men också oron över att inte bli accepterad, sedd och att inte få vara med i gemenskapen. Föreställningen varvas med berättelse, sång, musik, rörelser och barnens interaktiva funderingar.

 


 

4 JULI

EN SVÄNGOM I ASTRIDS VÄRLD

Två prinsessor är ute på en resa i världen och hamnar i Astrid Lindgrens fantastiska sagovärld. I resväskorna som är med, finns saker nerpackade som passar in hos Pippi Långstrump, Sjörövarfabbe, Karlsson på taket, Saltkråkan, Madicken och Emil och Ida. Det blir både tokigt roligt och spännande. 
Föreställningen innehåller både sång och musik från det allra bästa av Astrid Lindgren och alla kan sjunga med. Föreställningen är mycket populär och drar alltid fullt hus!

OBSERVERA: En svängom i Astrids värld är vår allra populäraste föreställning och den har gått i flera år. Vi vet av erfarenhet att det kan vara svårt att få plats. Därför rekommenderar vi alla att köpa förköp till detta evenemang för att vara säkra på att få en plats! Besök www.tickster.se för biljettköp!

 


 

11 JULI

ÄTA SJÄLV!

Att äta själv kan vara svårt i början, tycker Lisa. Speciellt när köttbullarna rullar iväg och spagettin bokstavligen slingrar sig. När mjölken inte vill vara kvar i mjölkglaset. Och för att inte tala om besticken som har helt andra planer än att hjälpa till att få maten in i munnen. Middagen eskalerar i rena cirkusen men till slut lyckas Lisa – mot alla odds – domptera den ostyriga maten och få den dit den ska.


 

18 JULI

LUDDE OCH HANS LILLASYSTER

Hur ska en sätta på sig sina kläder så att det blir rätt? Måste det vara rätt? Och måste alltid den största och starkaste bestämma? Hur känns det att alltid ha en lillasyster hängande efter sig? 

En lekfull pjäs om igenkänning som handlar om att ta ansvar, att vara syskon, att komma överens och om glädjen att få leka tillsammans.


 

25 JULI

DET STORA ÄVENTYRET

I det fjärran Honungslandet är alla blommor på väg att försvinna.

Hönapöna har fått i uppdrag att ta med sig massor av frön och bege sig dit. Hon har byggt en märklig farkost inför sin resa. Men när hennes stora äventyr precis ska ta sin början är hon försvunnen! Eva och publiken måste hitta Hönapöna och rädda Honungslandet!

På vägen mot Honungslandet behöver Eva och publiken klara av olika faror och hinder.

Men varför försvann Hönapöna och var är hon? Och varför behöver man både kunna skratta och gråta för att komma fram till honungslandet?

"Det stora äventyret" är en rolig och spännande föreställning om våra grundkänslor rädsla, glädje, ilska, sorg, intresse. Den handlar också om mod och samarbete. Allt man behöver för att kunna uppleva det stora äventyret!

 


 

1 AUGUSTI

ALLSÅNG FÖR BARN

Vi sjunger de allra vanligaste barnsångerna tillsammans. Allsång på ett lättsamt och roligt sätt.

Framförs av Karin K, Johan Elander och Carl Herlitz.

 


 

8 AUGUSTI

VARFÖR GRÅTER PAPPAN?

 

Alvdis och Hamsa ser en pappa som gråter. Varför gör han det? Har någon varit dum? Eller är han bara trött? Han kanske har tappat bort något? Cyklat omkull? Eller så har han bara ätit alldeles för mycket godis!

En humoristisk, lekfull och allvarsam föreställning om känslor som vänder sig till barn mellan 4- 8 år baserad på Kristina Murray Brodins bok med samma namn.