Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.

Nu är det åter dags för Cirkus Cirkörs och Folkets Hus och Parkers sommarturné. Kom och träna nycirkus och cirkusinspirerad parkour med oss. Du behöver inga förkunskaper, träningen anpassas till den nivå du befinner dig på.

Cirkörs pedagoger hjälper dig att utmana dig själv samtidigt som du har kul tillsammans med andra. När du tränar nycirkus får du prova på cirkusens alla spännande grunddiscipliner som till exempel jonglering, akrobatik, lindans och luftakrobatik. I den cirkusinspirerade parkouren lär du dig akrobatik och att ta dig fram på ett snabbt och smidigt sätt. Det som verkar omöjligt blir plötsligt möjligt med en trygg pedagog vid din sida.

Kursen sträcker sig över fem dagar och veckan avslutas med en show för familj och vänner. Om vädret tillåter kan vissa pass hållas utomhus.

BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER.

BILJETTER SÄLJS ENDAST PÅ TICKSTER.SE

 

 


DETALJERAD INFORMATION FÖR BRUNNSPARKEN

GRUPPER

Vi har följande workshops:

  • Nycirkus 7-8 år
  • Nycirkus 9 år och uppåt
  • Cirkusinspirerad parkour 10 år och uppåt

TIDER

10.30-12.00 Nycirkus 7-8 år

13.00-15.00 Nycirkus 9 år och uppåt

15.15-17.15  Parkour 10 år och uppåt.

KLÄDSEL DELTAGARE

Ta med träningskläder (mjuka kläder) och gymnastik-/dansskor, vattenflaska och hårsnodd om man har långt hår. För parkourträningen behöver deltagare både inne- och uteskor.

BRA ATT TA MED

Frukt eller enklare mellanmål.

TILL FÖRÄLDRAR

Tid för fredagens uppvisning sätts under veckan, barnen kommer få med sig information hem när det är klart.

Vi ser gärna att förälder/målsman är med första dagen vid inskrivningen, där kommer också mer information om veckan presenteras.