Välkommen till Brunnsparken 

 

Föreställningar varje tisdag, hela sommaren.

Start 14 juni och slut 9 augusti, se program nedanför

Kl 14:00 om inget annat anges i evenemanget

 

Plats: Spelgården i Wadköping 

Entré 50 kr för alla över två år

 

Förköp, kontant betalning eller Swish på nummer 123 552 70 98

Rekvisition mottages, ledsagare har fri entré
Det går att köpa biljett till samtliga evenemang via Tickster.com

 

LÄNK TILL BILJETTER

 

 

 

PROGRAM SOMMAREN 2016

 

 

28 JUNI

Tut, tut, här kommer modiga Rut!

 

OM FÖRESTÄLLNINGEN

En bubblande busig och musikalisk föreställning baserad på Modiga Rut-böckerna. Ett spännande äventyr väntar när Modiga Rut åker till Ryssland för att rädda ett magiskt äppelträd!

Sång, musik och dramatik! 

En härlig stund för barn från ca 5 år och uppåt.

 

 


 

5 JULI

En svängom i Astrids värld

OM FÖRESTÄLLNINGEN

Två prinsessor är ute på en resa i världen och hamnar i Astrid Lindgrens fantastiska sagovärld. I resväskorna som är med, finns saker nerpackade som passar in hos Pippi Långstrump, Sjörövarfabbe, Karlsson på taket, Saltkråkan, Madicken och Emil och Ida. Det blir både tokigt roligt och spännande.
Föreställningen innehåller både sång och musik från det allra bästa av Astrid Lindgren och alla kan sjunga med. Föreställningen är mycket populär och drar alltid fullt hus! (alla åldrar)
Framförs av Systrarna K
Förköp rekommenderas, gå till tickster.se.

 


 

 12 JULI

NASSE HITTAR EN KRITASK

 

OM FÖRESTÄLLNINGEN

Nasse är en björn som tidigare hittat både en stol och en skottkärra. I denna föreställning hittar han en kritask. Är det något man kan äta? Det är ju så fina färger. Han möter olika karaktärer som berättar att man ska rita. Men vad är egentligen en teckning? Hur bär man sig åt för att teckna? Och måste en målning se ut på ett speciellt sätt? I denna varmt humoristiska föreställning, får vi följa hur Nasse löser detta nya problem med kritasken och att teckna.

 


 19 JULI

Allgott och Villgott

OM FÖRESTÄLLNINGEN

En scenshow med sånglekar, trolleri och clowneri i en salig blandning. Styltakrobatik, golfspel, hushållssysslor- inget är främmande för dessa vithåriga, yviga musikclowner. En föreställning som roar både vuxna barn – som de gjort i många år. (alla åldrar)

Framförs av Allgott & Villgott


 26 JULI

VÅR VERSION AV ASKUNGEN

 

OM FÖRESTÄLLNINGEN

Den klassiska sagan om Askungen spelas på ett nytt sätt med hjälp av improvisation, humor, dans och trams. En flicka växer upp i ett hem utan kärlek och tvingas att slava och arbeta utan någon vila. Hur länge orkar man hålla hoppet vid liv? I denna föreställning ställs frågor som; Vad ska jag ha på mig? Vad har jag egentligen för skostorlek? Och vad är en bal på slottet? Tillsammans med publiken skapas en aldrig tidigare visad version av Askungen. (rek. fr. 5 år)

Framförs av Teater Imba

 


 2 AUGUSTI

Siv snackar

OM FÖRESTÄLLNINGEN

I musiksagan: Siv snackar! möter vi snoken Siv som har lite svårt att hålla tungan rätt i mun.  Fru sorks födelsedag närmar sig och vad finns egentligen i paketet?  Kan Siv hålla en hemlighet? Vi möter skogens olika djur och får fundera på vad det betyder att hålla det man lovat. Det blir en härlig mix av välkända barnsånger och egenskrivet material där vi sjunger och rör oss tillsammans.

 

 


9 AUGUSTI 

Jagad av e T-Rex

OM FÖRESTÄLLNINGEN

Pappa Kapsyl bjuder på en fartfylld musikföreställning om dinosaurier. Hur hade det varit om dinosaurierna funnits idag? Man kanske kunde ha en Brontosaurus som husdjur? Och vad gör man om man möter en hungrig T-Rex? Det sägs att alla dinosaurier gillade allsång. Men hur lät det egentligen? Häng med och sjung dinosaurielåtar!