Välkommen till Brunnsparken 

 

HÅKAN HELLSTRÖM PÅ SOMMARTURNÉ!

 

En början är ett slut, ett slut är en början. Du Gamla Du Fria inleddes på Ullevi under två gyllene försommarkvällar i juni för vad som snart kommer vara ett år sedan och kommer att avslutas med en blixtrande turné genom land och rike över en serie kvällar under sommaren 2017. Håkan Hellström river ner tårar och regn med turnén: Rullande Åska.

 

 

Det ska bli otroligt roligt att ta sig ut i landet och spela för alla er som är sugna. Och hoppas att ni vill komma. Vi avslutar Du Gamla Du Fria-kapitlet på Ullevi där vi inledde resan. Dessförinnan besöker vi så många andra städer vi mäktar med. I solsken eller i rullande åska” säger Håkan Hellström.

 

Med start i en huvudstad och avslut i en annan granskar han var landet ligger. Om ni finner er sitta på balkongen en sen kväll och titta efter tecken i himlen, lyssna till hjärtat… hur det slår: boom, boom, boom från vänster till höger hela vägen ut i kroppen. Det är Håkan som räknar in - sommaren 2017 är Håkan Hellström Rullande Åska.

 

För information om evenemanget och biljettköp, vänligen besök Hakanhellstrom.se

 

VIKTIG INFORMATION FRÅN ARRANGÖREN

TIDER:
Arenan öppnar kl 18:00. Konserten inleds cirka kl 19:00. Observera att det inte är något förband. Erik Lundin är en del av konserten och konserten har ingen paus.

BILJETTER:
Skriv gärna ut din biljett ifall du har köpt PDF-biljett. Det gör att inpasseringen går snabbare och sparar tid åt både dig och andra.

KOM I TID:
Det är många som ska på konserterna och på grund av hög säkerhet kommer inpasseringen att ta tid. Var ute i god tid och räkna med köer.

ÅLDERSGRÄNS:
Med hänvisning till Folkhälsomyndighetens rekommendation har konserten en åldersgräns på 13 år. Denna åldersgräns gäller även i målsmans sällskap, samt bebisar med hörselkåpor.

KÖANDE:
Det är inte tillåtet att köa utanför arenan förrän tidigast kl 07:00 på speldagen.

VÄSKOR:
Inga väskor större än 20x20cm får, av säkerhetsskäl, tas med in på arenan och det finns ingen effektförvaring i anslutning till Brunnsparken. Med andra ord: Lämna större väskor hemma.

BOX OFFICE & UPPHITTAT:
Strax utanför entrén finns Box Office. Vänd dig hit om du har tappat bort något.

MAT & DRYCK:
Mat och dryck, både starkt och svagt, serveras på arenan från öppning till stängning. Det finns även veganska och vegetariska alternativ. Ingen mat och dryck får tas med in på arenan.

VÄTSKA:
Kom ihåg att dricka mycket vatten. Särskilt ifall vädret blir så bra som vi hoppas.

KAMEROR:
Systemkameror (kameror med löstagbart objektiv) och actionkameror (GoPro etc) samt professionell inspelningsutrustning får inte tas med in på arenan.

ÖVRIGA FÖRBJUDNA FÖREMÅL:
Stolar, paraplyer, selfiepinnar, laserpekare, fyrverkerier, pyroteknik och bengaler samt alla föremål som rimligen kan användas som tillhygge får inte heller tas med in på arenan.

Vänligen respektera säkerhetspersonalens bedömningar av vilka föremål som inte får tas med in, deras bedömningar baseras på både din och alla andras säkerhet.

PRESS/FÖRSÄLJNING 

 

Alla frågor kring evenemanget hänvisas till arrangören,

 

FKP Scorpio Sverige AB

 

Tel 08 410 462 42