Jontez spelar för sista gången på Regnbågen i Brunnsparken

Föreningen Folkets Park Örebro nåddes idag av beskedet att Jontez kommer splittras. Jontez kommer på sin sista spelning nu på lördag den 19 maj på Regnbågen.

Så här skriver bandet själva på sin Facebooksida.

Hej gôtt folk!
Ibland är det svårt att styra över ödet, framtiden och vad som kommer ske. Så har det blivit i Jontez nu. Det fanns en plan att driva detta vidare när Ole skulle sluta men tyvärr blir inte så nu. Conny fick ett erbjudande han inte kunde tacka nej till och då beslutade de kvarvarande att packa ihop! Mycket tråkigt tycker vi.
Vi tycker oxå det är tråkigt att det finns en bitterhet hos vissa! Men ibland måste man se till sitt eget väl och varande i första hand, vilket varje människa gör om det gäller just han eller hon!
Ole Conny Håkan och Bengt-Åke tackar allra ödmjukast för alla fina år och all glädje musiken gett oss och hoppas såklart att musiken lever vidare hos oss alla i nån form!
Vi gör sista spelningen på Cinderella 28 maj.

Ta väl hand om Er!
Jontez!

Vi i Föreningen Folkets Park Örebro vill tacka Jontez för alla fantastiska danskvällar vi fått ha dem här och önskar självfallet grabbarna lycka till med sina kommande projekt!

Vi hoppas att så många som möjligt ifrån Örebro med omnejd kommer och tackar Jontez och att vi får en fantastisk danskväll Lördagen den 19 maj!

Hjärtligt välkomna!